Don't forget me, I beg

Tjenaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Långfredag idag. Snart får man hälla i godis i påskägg och äta tills man mår jätte dåligt :D GREAT!! ...eller? Ja, det kan man ju ha delade meningar om, men mumsigt är det iaf :)

Nu har jag kommit fram till att jag nog är nöjd med min klippning. Har fått den godkänt och ett "va fint" från Mina, Katrina och Beatrice så jag får väl förstå att det inte är så dåligt iaf. Nä..jag är nog ganska nöjd ändå :) Lägger in en bild, vet inte hur bra det syns men...



Har kommit på att jag kommande vecka kommer gå både en och två gånger på bio. På måndag ska jag och mamma belöna oss själva efter en påskvecka fylld av jobb (vi har städat här hemma, jag håller på att städa hos mormor och morfar, vi ska städa hos Ia, vi ska tvätta bilarna, vi ska göra klart i hagen så vi kan släppa ut de tre hästarna vi nu har kvar på bete..) med att se Water for Elephants och köpa med kinamat hem. Sen i veckan, förhoppningsvis torsdag, ska jag gå med tjejerna och se Red Riding Hood. Älskar att gå på bio!! Har ju bara 198 poäng cirkus kvar innan jag blir guldmedlem i Bioklubben. YESBOX. Med andra ord ser det ut som jag kommer bli det kommande vecka :D

Kan meddela alla att jag och Katrina fick G på vårt PM i World Cinema också. Så jäkla skönt att ha det klart. Hoppas nu verkligen att jag får ett G på Europeisk Film också så jag kan lägga allt krut på uppsatsen och de tentor som är kvar från förra terminen.. Kan säga att det börjar tunnas ut :)

Jag vet att det var något jag verkligen skulle berätta, men det har jag självklart glömt :) Kommer kanske sen om mitt minne kommer tillbaka..

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0