Sunny Days

Tjenaaaaaaa

Dagen har spenderats med att spendera pengar..höhö. Nä, men jag och mamma åkte iväg till Marieberg och inhandlade lite saker. Har nu fixat en liten box till mina glasbitar samt en "klänning" till den 18:e. Funderade lite på om jag skulle gå på det där Kåraktivas eftersom jag inte har fattat om man ska vara finklädd eller lite mer vardagsklädd. MEN nu har jag hittat en klänning som passar både till om det ska vara finklädsel och vardagsklädsel. GREAT! Så...nu är jag anmäld :)

Gårdagen bjöd på lite shopping då med. Jag och Katrina kollade in New Yorker och blev super nöjda! Båda kom ut med varsin påse och kunde konstatera att det kändes som att vara utomlands att vara där inne. Haha. Kanske bara var vi, har ingen aning ;)
Sen blev det lite bio. Biljetter till Pirates den 17:e (alltså dagen innan premiären!!) hämtades ut och självklart till Red Riding Hood som vi såg. Filmen var heeeelt okej, några saker som jag störde mig på bara men det var inte så farligt. Hittade en liten ny pöjk som jag föll pladask för!! Såg att Martina hunnit före mig att lägga upp det på sin blogg, men det skiiiiter jag i. Gillar honom ändå och lägger upp en bild här med. Såg också att han var son till Jeremy Irons vilket ju inte gjorde saken värre. Killens namn? Max Irons ;)





Han var väl allt annat än tråkig? Dumma filmbeskrivning!!

Ska skriva en recension nu. Sjukt svårt vill jag lova. Det var ju så lätt med Water for Elephants, varför är det inte det nu då? Hmm..får väl försöka komma på något. Det ska nog gå, it always does :D

Goodnight and Goodbye


Kommentarer
Postat av: martina

jag är snabbare än dig hihihi ;)

2011-04-29 @ 23:46:33
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: Emma

höhö, kör på det gamla talesättet "ettan förlora, tvåan vann" ;D

2011-04-30 @ 15:34:41
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0