Är det nu, nu som det tar slut

Sorg och glädje. Mixat. Så känns det just nu. Glädjen när jag stängde av alarmet imorse för sista gången blandas med sorgen över att behöva ta farväl av det här stället och människorna som är i det. En konstig känsla. Det är som att man inte kan bestämma sig. Skratta eller gråta?

Jag passar på att skriva lite nu innan det sätter igång. Jag räknar med att få göra lite saker idag då det är sista dagen, borde liksom inte alla ha en massa ärendet som de skyndar på nu så jag kan hjälpa dom med innan jag slutar? Så hade iaf jag gjort ;) Igår behövde jag inte sitta och hänga särskilt mycket. Jag fick sitta uppe hos Anneli och se lite mer om det här med registreringen. Riktigt kul faktiskt. En av mina chefer kom in då också och behövde hjälp med lite grejer. Eftersom det är sånt tjat (bra tjat dock!!) om att de tycker jag ska fortsätta där så tog han upp det också och försökte lirka in att jag kanske kunde komma någon gång ibland och hjälpa till. Guld för mig så jag var inte sen med att säga "Absolut, det kan jag göra!" varpå han verkar jätte glad och frågar om det är okej att de ringer om de behöver hjälp. Som sagt GULD! Lite extra pengar skadar banne mig aldrig. Skulle vara så bra om det faktiskt blev så nu. ÅH! Då blir jag glad :)

Igår fick jag svar från min lärare om den här uppgiften vi fick. Jag frågade om handlingen var tvungen att utspela sig i Svergie, det är ju liksom mycket lättare att sätta den någon annanstans eftersom jag är så van vid att se på filmer från typ USA. Svaret blev att det fick man, men han rekommenderade att man hade den i Sverige för det var lättare att få med sig en producent för det var mer ekonomiskt att spela in och så om det var beläget i Sverige. Ehmmmm...jag trodde det här bara var att testa på hur det är att skriva manus och så, inte att vi skulle få dom i produktion sen!! Men men, man vet ju aldrig, det kanske ingår...asså att man får lära sig hur man skriver för att sedan kunna få det i produktion. Aja, inget mig emot. Nu måste jag ju dock sätta mig ner och fundera rejält så jag kommer på tre olika idéer som jag kan lägga fram. PUH!

Efter jobbet sen blir det en sväng till Elgiganten för att kolla efter en ny dator till Ia samt se om de har någon bra kamera till mig. Något köp blir dock inte av, det är mest bara för att kolla in vad som finns.

Åh, nu åter till jobbet...för sista gången :'(
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0