Good times is bad sometimes

Ibland blir jag lite ledsen. Jag vill ju verkligen gå på förhandsvisningen av Crazy, Stupid Love men nu ser det ut som om jag eventuellt har lektion då. BAJSAPA! Grejen är liksom också att jag antingen har lektion den 31:a eller den 30:e, alltså kanske jag inte har lektion då... men det vet jag ju inte den 25:e när biljetterna släpps. Inte så kul liksom. Suck. Aja, jag får väl gå och se den sen då. 

Kan berätta för alla att jag nu är en Sony ax 390 systemkamera rikare. Dock en hel massa pengar fattigare ;) haha, men det är det nog värt! Han i affären rekommenderade en Sony och sa att den var bättre än både Canon och Nikon...vilket han inte borde ha sagt om det inte var så eftersom Sony var billigare. Aja, den dugar finfint till mig iaf. Dock dumpade jag träningen efteråt. Ångrar mig en smula nu. Skulle behöva träna...aja, jag åker imorgon. Det blir nog bra. höhö

Skickade in min sommarkrönika nyss också. Upp imorgon ska den. Hoppas bara att jag skickade den rätt. Haha. Aja, det brukar aldrig vara några problem. Så, in och läs på Lösnummers hemsida mañana :)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0