Lets love and risk it all

God eftermiddag alla!

Idag tror jag att jag är lite seg. Sitter och försöker äta lite lunch, men eftersom jag inte är särskilt hungrig och maten är sjukt varm går det inte så bra. Måste sätta igång med städningen också. ORKAR inte. suck. Men det måste ju göras. Sen har jag återigen kommit in i en längta-sjukt-mycket-till-Madrid period. Drygt nio månader kvar tills mina fötter får sättas ner på marken i bästaste staden igen. Vet inte om det är för att jag såg att priserna på lägenheterna gått ner några hundralappar nu eller vad det är. Aja, det är inte lönt att tänka på det för då blir jag bara ledsen ;)

Igår skickade jag in mina idéer till Oliver, hoppas han får upp dom bara. Har ju aldrig gjort pdf-format av ett word-dokument förut. Men men, det såg okej ut iaf när jag skickade så det ska nog inte vara några problem. Då borde han väl maila tillbaka, right? Ja det borde han. Håller tummarna också för att mina idéer är tillräckligt bra. Måste fördjupa mig lite i dom också för nästa steg är att skriva en synopsis. Lika bra att börja för jag vill ju inte hamna efter och man vet ju aldrig hur mycket jobb det blir med den andra kursen. Smart tjej. Lyckades också skicka in en intresseanmälan om att fortsätta vara biorecensent. Tror dock inte jag får fortsätta... Man skulle skriva favoritfilm och eftersom jag inte har någon direkt så skrev jag att det för tillfället var de senaste Harry Potter filmerna eftersom jag tycker de är så sjukt bra gjorda. Bajs på det liksom. Kom på nu att Härskarringen-filmerna är mina favoriter vilket nog hade varit bättre att säga eftersom de ju till och med vann sjukt många Oscars. Men men, man vet ju aldrig. Hoppas iaf jag får fortsätta, det kommer ju ett antal filmer så mer än gärna vill ses i höst och att skriva recensioner blir lite förlängd träning av det jag gör i skolan...

Nä, nu måste jag in och kolla om True Talent finns på tv3 play, för jag lyckades ju missa det igår. Trodde mamma spelade in, men nej nej. Håll tummarna!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0