With the taste of flowers

Ajjjjjjjjj. Träningsvärk. Mina ben mår inte särskilt bra just nu. Spring upp för trapporna i Skara fram och tillbaka släpandes på allt möjligt! Det gör ont. Tro mig.
Ja, för den som inte fattat det så har jag varit i Skara fredag/lördag och packat hem hela Ias lägenhet. Jobbigt. MEN nu kan hon komma hem, vilket hon också gör om någon vecka. Trevlans. Eller ja, hon kommer ju inte bo här utan i hennes hus. Så är det! Great.

Jag såg just American Idol från igår och jag säger bara en sak...OJ! Några riktigt bra. James Durbins framträdande var...M A G I S K T! Sen har vi ju min favorit Stefano och han var ju som vanligt helt sjukt bra! Åh vad jag önskar han släpper något i Sverige och kanske kommer hit och ger mig en kram ;) höhö, äääälskar den killen. Får se om jag hittar framträdandena så jag kan lägga ut dom. Det får dock vänta en smula för på tv nu är det fruarna i New Jersey. Haha, ja jag älskar de där serierna om husfruar överallt ;D

Vi får se om det kommer en ny header snart också. Ni vet ju hur jag är, HELT onöjd. Kommer inte vara nöjd heller tills det blir perfekt. Börjar tro att jag är något av en perfektionist (eller hur det nu stava..?). Haha, aja det är som det är ;)

Måste in till stan nu snart också. Kollade in Martinas blogg och fick se en och annan sak jag vill inhandla från Guldfynd. Haha, usch det här är inte bra. Men, det är iaf inte cdon ;)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: martina

haha, exakt! det är inte från cdon ;););)

2011-08-21 @ 20:13:15
URL: http://mrponny.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0