You're so beautiful

GOSH! Ibland hatar jag teknik. Igår gjorde jag ett inlägg som jag skulle lägga upp idag så jag inte skulle glömma att säga grattis till Joe på födelsedagen...När jag nu lade upp det så hoppade det ner som om det postades igår. APA! Aja, tror det var hans födelsedag någonstans, typ i USA, när det står att det är upplagt iaf ;)

Matchen igår slutade 2-2 och min bästaste fick lite speltid. Helt sjukt vad man kan bli glad över att se en människa! Så där glad i hela kroppen. Som sagt; SJUKT! Men, men. Synd att Barca har de helt otroliga Villa och Messi. Annars hade Real knäckt dom, I promise! Nu visade de bara hur sjukt bra de har blivit nu på sistone och faktiskt ger Barca motstånd. Finns ingen tvekan, det här är nog de bästa lagen i hela denna värld. Längtar tills säsongen sätter igång så vi får se hur det går, själv håller jag så klart alla tummar för att Real ska ta sig upp till vinst...











(samtliga bilder hämtade från Reals hemsida)

Just nu sitter jag här och pustar ut en smula. Har varit och kört lite hö och mat till hästarna. Jag har mobilen precis här bredvid och hoppas på en pling, en pling från chefen. Hon skulle höra av sig om något intyg och så kanske alla har pratat med henne så jag får det där extra jobbet... Man kan ju hoppas ;) höhö

I eftermiddag ska jag åka in till mamma och vi ska åka och köpa dator till Ia. Ska kolla också om jag ska köpa den där kameran. Jag vill ju så gärna! Men tänk om jag inte kan ta kort med den heller? Och så slutar det med att jag slängt ut en massa pengar helt i onödan. Och när det kommer till att ta med den till konserten i oktober så får man väl ändå inte fota? Alla gör ju det ändå liksom! Problemet är väl bara att det inte går så bra att gömma den här kameran. Hmmm...kanske får ringa någon och kolla. 

Goodnight and Goodbye
'

Kommentarer
Postat av: martina

happy birthday JOOOOOOOE! :D<3



och angående kameror på konserter så är det väl olika regler vid olika konserter.. men på JB konserten så var det ju folk som tog med systemkameror så jag tror inte det är några problem ;p hoppas man ju iaf ;)

2011-08-15 @ 11:54:51
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: Emma

ihihihihihi :D



okej, aja men då borde det ju vara lugnt. Dom kan ju gärna inte ta kameran!! Då är det ju lite cp liksom...

2011-08-15 @ 13:08:47
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0