Genom dåliga tider såväl som kärleken stark



Matchen igår slutade väl inte som en saga precis då Barca vann. Den började dock bra med mål av Real efter 21 sekunder. Bra jobbat! Dock har ju Real sitt eviga problem att tappa allt då det andra laget (speciellt om detta lag är Barcelona) tar ledningen. Då stressar dom och gör en massa tabbar samt ger allt för att göra mål och på så vis missar försvaret något vilket leder till fler mål för det andra laget. Det är verkligen något de måste jobba på!
Jag är dock glad ändå. Bara att få se mina pojkar igen gjorde att jag log även när Barca gjorde mål. Det kom ett litet tjejigt skrik när H äntligen byttes in. Aw. Och Ramos lyssnade faktiskt lite på mig, ni vet min telepatiska förmåga som jag tror jag tagit upp tidigare? Haha. Det var mycket kärlek i mitt hjärta igår <3

Idag har jag varit hemhemma nästan hela dagen. Det blev bussen ut där Ia hämtade mig. BTW, det är så sjukt konstigt att bara behöva gå utanför dörren så är bussen där ; ) Aja, men det var julbak som gällde. Har nu lite snickaers och pepparkakor med mig hem. Jag får dock hålla mig borta från dom nu i veckan, bara på helgen. Höhö. Lite mat gjordes också och jag fick med mig en paj hem. Mums. Blir mat nu några dagar. Fick pasta med kyckling och västerbottenpesto. Det var inte helt fel vill jag lova. 

Imorgon är det kostrådgivning på eftermiddagen/kvällen som gäller. Får se hur det går. Annars tänkte jag träna lite och p l u g g a. Måste köra på som bara den med plugget nu för annars hinner jag inte klart. Jag hoppas det ska gå bra om jag pluggar hela dagen imorgon samt kvällen tisdag och dagen på torsdag. På onsdag har jag ju heldag i skolan och på torsdag har jag kvällsföreläsning med han som skrivit manus till Jägarna-filmerna. Ja, och så tisdag är det föreläsning på dagen som vanligt ; ) Bara att köra på alltså! 

Sova? Jag är trött.
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0