Cuz you make life beautiful

Nu har jag inte skrivit ett inlägg sen i lördags och det medvetet. Jag var så rasande i lördagskväll så jag bestämde mig att skita i att skriva något så jag slapp ångra mig sen. Var fortfarande arg igår, men nu har jag lugnat ner mig en aning så nu skriver jag :)

Väljer att inte kommentera lördagens tävling eftersom den gjorde mig så arg. Väljer också att inte kommentera svenska folkets inblandning i Melodifestivalen förrens tävlingen är avslutad. De kan fortfarande vinna mitt förtroende ;) Så, det enda jag kan säga inom Melodifestivalen just för tillfället är att jag hoppade upp och ner igår då mamma gått med på att åka in på Statoil och köpa Melloskivan. Har lyssnat sönder den under hela min lediga tid idag. Eller ja, inte lyssnat sönder för jag älskar fortfarande alla låtarna ;) höhö

Under helgen har det blivit lite plugg och städning hos mormor och morfar. Gött. Lite mer pengar i min färgglada spargris inför Maaaaaaaadrid :) Morfar frågade varför jag inte åkt till Madrid i år också och varför jag bara sparade till nästa år :( Ja, jag skulle ju gäääärna åkt nu med, men det är ju lite svårt att få ihop pengar till det. Inte hjälpte det att jag och Mina på lunchen satt och prata fotboll och Madrid nästan konstant. Bööööööh, jag vill dit nuuuu. :'( men, håll ut Emma!

Tror inte vi ska ta upp något om det. Nej, jag gör nog inte det. SLUTA VARA OCH FINNAS OCH ALLT!!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0