Glamour Puss

Gick in på mitt schema och såg att seminariet och inlämningen av referaten inte alls är på onsdag, utan imorgon!! Det känns ju jätte bra, verkligen...NOT. Börjar känna på lite stress nu kan jag lova. Fattar verkligen inte hur jag ska skriva heller. Visst, jag ska sammanfatt texterna, men sen ska jag förklara de centrala begreppen också och jag fattar verkligen inte vilka det är! Pust och stön. Väljer att skjuta upp det andra plugget till imorgon och dagarna efter iaf. Då kan jag koncentrera mig på den här skiten just nu. Längtar tills den här veckan är slut...



Tur att KT Tunstall finns och kan sjunga och spela så det känns lite lättare. Vill köpa hennes senaste skiva (och de tidigare) och har hittat dom på cdon, men jag tror att jag för engångs skull ska vara förnuftig och vänta tills slutet av månaden då jag ser hur mycket pengar som är kvar på banken.
På tal om pengar så har jag hittat ett sommarjobb att söka. Säger inte vad, för då kommer säkert alla söka det. Haha, elaka jag. Men ja, chansen att jag får det är väl inte så jätte stor, men den är större om jag söker än vad den skulle varit om jag inte gjort det. Smart av mig liksom ;)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0