Right from the very start

Yes, då har jag kommit igång en aning iaf. Biorecensionen är skickad till Emma, får se om jag ska ändra något. Har även ringt kontaktpersonen på kaninhoppningen jag ska på på söndag och skriva en artikel till nästa tidning om. Skönt att kunna stryka de två från listan iaf.
Började läsa lite på en av texterna vi ska skriva referat på och oj. Hur ska detta gå? Är lite osäker på om jag kommer komma igenom texterna överhuvudtaget. Men, man får tänka positivt, det kommer gå så bra med det där så! ;) öööööh, ellerrrrrrrrr?

Har nu också ÄNTLIGEN fått tjuvlyssnat lite på låtarna inför morgondagen. Låter inte helt dumt alla gånger kan jag säga. Dock inte en enda ballad. Det är två som kanske är lite lugnare än resten, men jag skulle inte vilja kalla dom för ballader. Har skaffat mig en liten favorit också. Och med liten så menar jag liten, människan ser ut att vara jätte kort!!! Rasmus heter han iaf och tävlar med bidraget Social Butterfly. Han kommer säkert komma 5:a, det är lite sånt stuk på låten. MEN jag hoppas han tar sig till final. Danny är inte helt fy skam heller kan jag säga. Jag gillar också Jenny Silvers låt. JA, jag kanske råkar gilla alla, men det behöver vi inte gå in på. Pernilla Andersson känns väldigt....Pernilla Andersson. Lite skönt och avslappnat med andra ord. Första webbjokern är ju med ikväll också. Låten är väl okej, men på det jag fick se sjöng han lite falskt, vi får väl se hur det blir imorgon. SEN, kan jag meddela att vi har fått oss ännu en idol på halsen. Kommer ni ihåg 2007? Christoffer Hiding hamnade på sjätte plats. På lördag tävlar han tillsammans med Swingfly :) Eller, jag tror det, han var iaf med på repet jag såg så han borde ju vara med. Låten, Me and my drum, låter för övrigt helt okej och påminner på sina håll om Hey Boy som samma artist gjorde för några år sedan.
Med andra år, jag längtar sjukt mycket till klockan 20.00 imorgon :)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: jessica

hej!



Vad heter du på facebook? :)

2011-02-05 @ 14:53:27
URL: http://jessicamodig.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag heter Emma Åkerlind :)

2011-02-05 @ 15:32:52
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0