You're the enemy

Vet att jag har varit sämst på att blogga de senaste dagarna, förlåt! Eftersom jag nu borde sitta och plugga tänkte jag att jag skriver några rader här istället. Har nämligen läst ett tag nu om biograferna i Sverige förr och insett att kapitlet är sjuuuukt långt! Inte så jätte roligt att läsa och jag blev omotiverad till tusen kan jag säga. Skönt dock att ha kommit igång :)

Men, för att komma med lite bortförklaringar till mitt obloggande så kan jag berätta att Ia inte är hemma den här veckan och början av nästa så jag och mamma har hästarna full time. Var länge sen jag var så här mycket i stallet! Sen är det en hel del i skolan utöver det. Långa dagar när jag väl är i skolan med minst två filmvisningar. De gamla filmerna gör att jag mår psykiskt dåligt efteråt, haha. Det är ju bra...not! Måndagen och tisdagen ägnades åt Ingmar Bergman och Dokumentärer och vi kollade på två Bergman filmer. Sen i torsdags var det tysk film på schemat och även där två filmvisningar. Den ena om en massmördare och den andra en Dracula film. Nice, eller? ;) En massa plugg måste jag klämma in inför tentan också, vill verkligen klara den första gången! Vi har tre gånger på oss och klarar vi den inte på de gångerna så får vi gå om kursen! Läskigt...

Kom på att jag inte nämnt något om veckans deltävling i Mellon! Ser bra ut kan jag säga! Saade är inte längre lika självklar till Tyskland. Om Anders Fernette får till sången på sig själv, men FRÄMST på en av körsångarna så blir jag inte förvånad om han tar ett steg vidare i tävlingen. Melody Club är lite favoriter till finalen om man ska lyssna på publiken i Malmö, själv tycker jag inte att låten sticker ut särsklit mycket. Det är liksom ingen Electric eller Take me away, utan mer en Destiny Calling, om ni förstår vad jag menar ;) Webbjokern, Julia, har en fin låt och fin röst. Linda Bengtzing har en...ja, en Linda Bengtzing låt. Blir inte förvånad om hon också tar sig vidare, samtidigt som hon mycket väl kan hamna lite bakom om man tänker konkurransen. Lasse Stefanz är inte min melodi och där kommer en liten paus som man kan gå på toa eller göra något annat. Eller helt enkelt bara sitta kvar och hoppas de tre minutrarna går snabbt. Linda P är inte dålig hon inte. Stor ballad och av den minuten man får se så blir det riktigt snyggt på scen också! Kan gå bra... Nicke Borg är där för de lite mer rock gillarna. Måste säga att jag gillar den! Kan mycket väl ta sig vidare. MEN, de som jag tror kan vara största hotet mot Saade är de Love Generation. När det har pratats om RedOne har svaret ofta varit "Ja, men det beror ju mycket på vem som sjunger" och dessa fyra tjejer är inte direkt dåliga. Låten håller alla gånger och scen framträdantet (efter att ha sett en minuts klippet....) håller till tusen och mer! Hoppas verkligen svenska folket röstar på flickorna! Bra bra bra. Så som sagt, så länge de tar sig vidare direkt till final tror jag främst Love Generation är ett hot mot Saades resa till Tyskland..men det är just det, de ska ta sig vidare. :)



Fernette



Love Generation

OCH jag kan glatt meddela att Grekland troligtvis inte valt än, bara jag som trott fel förut när jag skrev här på bloggen och var så ledsen. Kan bli bra i år också :D Lyssnade på en av kandidaterna och gillade starkt vad jag hörde!!

Nu ska jag försöka plugga lite mer innan jag går ner till mormor och städar.
Ha en toppen dag!! :D
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0