I feel a change is coming soon

ÄNTLIGEN!! Äntligen har de hört mig, de som håller på med Melodifestivalen. Har de någonsin gjort som jag vill tidigare eller? Inte såååå ofta.. Men nu så, nu har de allt lyssnat på mig. Eller ja, det kan vara så att vi tänker lika också..vilket i sig skulle vara helt perfekt för då kan jag ta över efter Christer och få ordning på allting! :D:D:D Bästa idén jag har haft på länge ;)
Jaja, nu ska jag ta och berätta vad de har gjort också så ni slipper sitta där och undra vad jag babblar om. De har tagit bort alla svenska jurygrupper och istället är det 11 utlänska jurygrupper som gäller. Det är DET jag sa i våras och nu har de gjort det också. Bra människor. Det är dock inte det enda de gjort. Nix, mer ändringar och jag börjar tro att de har blivit riktigt smarta på SVT. Istället för att det ska vara klara poäng från tittarna så delas de istället in i procent. Som förra året (och alla år innan det...) spelade det ju ingen roll hur mycket som skiljde i röster, poängen var ju redan delade och den som fick flest röster fick ett antal "poäng". Nu ska man istället dela upp poängen i procent. Så om en låt har fått 20 procent av rösterna så kommer den också få 20 procent av poängen. På det här sättet har alla chansen att få poäng från tittarna också :)
Hade man gjort så här lite tidigare så hade det varit lite annorlunda i vinst protokollet. 2005 hade till exempel Nanne vunnit med "Håll om mig" och inte Martin Stenmarck. Nu hade ju hon vunnit om man haft 2006 års regler då de ändrades efter att så många tittare klagat eftersom de ville att Nanne skulle vinna (jag var en av dom...). Men inte bara det! Måns hade vunnit med sin "Hope and Glory" 2009 med de här nya reglerna istället för Malena Ernman! Det hade ju inte varit helt fy skam vill jag lova. Nanne hade vunnit genom tittarrösterna och Måns genom juryrösterna. Så kan det gå när inte haspen är på ;)



Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: martina

vilket datum drar allt ihop igång? :))))))))))

2011-01-11 @ 14:43:53
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: Emma

5 februari är första deltävlingen, men i mitt huvud har det redan dragit igång!!! iiiihihihi

2011-01-11 @ 15:04:43
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/
Postat av: martina

(Y) haha jag kan förstå det ;)

2011-01-11 @ 16:19:06
URL: http://mrponny.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0