Nära månens sken

Dagen började med att jag lite trött steg upp ur sängen, gick in i duschen och gjorde allt annat som jag gör varje morgon när jag ska iväg. I skolan hejade Katarina på mig nästan direkt jag klivit ur bilen, trevligt trevligt. Föreläsning hela förmiddagen blev det och typ en timme gick åt till att alla skulle välja varsin film som vi ska skriva analys på. Min film blev Pinocchio, lite svårt att analysera allt vi ska göra på en tecknad film, men då slipper jag ju de här gamla svart-vita ;) I för sig är det inga problem med dom, de är lite små roliga ibland, men Disney är ju alltid Disney om jag får säga det själv :P
Sen, efter ett snabbt stop på Åhlens, åkte jag till mamma och åt lunch. Vi åkte och hämtade mormor och morfar och medans den förstnämnda klippte sig gick vi andra tre och köpte en platt-TV till morfar eftersom han tjatat så om en :)
SEN, sen hände det saker...när jag kom hem och varit hemma en liten stund alltså. Telefonen ringer och jag springer och svarar. Det är min kära vän Mina som slagit en pling. Hon lät lite darrig på rösten och frågade om jag hade något för mig på torsdag på eftermiddagen. Nej, inget inplanerat och hon avslöjade då "bomben", om jag får kalla det så... Hon vann nämligen Andreas Carlsson tävlingen!!!!!!!!!! Så, på torsdag kommer han hem till henne och jag ska få vara med :D När man skulle tävla stod det att vinnaren bland annat skulle få en egen liten konsert med låtarna från Dandy. OMG!!! kommer bli så nervöst, men som tur är så var det ju Mina som vann så förhoppningsvis behöver jag inte prata så mycket ;) haha, jag skulle döööööööö om jag fick prata med honom..*fnissfniss* Som att det inte var nog, när jag kollade min mail hade tydligen jag blivit utvald som en av tio vinnare som vunnit en matchtröja från ÖSK. Fick välja också om jag ville få den signerad....Eh JAAA TACK!! ;)

Med andra ord blev det här en ovanligt trevlig måndag. Vaknade och trodde det skulle bli en vanlig måndag, en vanlig start på veckan, men ack så fel jag hade. Den slutade riktigt bra :)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0