I think I'm cool cause your name's on this heart shaped tattoo

Gad dag mina kära vänner.
Hoppas ni har haft en bra dag så här långt och att den rular på bra det som är kvar också :)

Själv har jag hunnit smälta gårdagen. Funderar lite halvt på om jag bara drömde allt. Det är på gränsen faktiskt. Men det hände nog ändå. Det känns som att det var så. Haha, ja här kan jag sitta och fundera länge, men vare sig det var en dröm eller verklighet så var det riktigt bra. Allt det där har ni ju redan läst om så jag lägger ner att skriva mer om det nu ;)
Dagen har helt ägnats åt Pinocchio. En analys ska skrivas och jag börjar få lite panik. Den ska liksom in på måndag och allt jag gjort hittills är en segmentering! Sen måste jag städa mitt rum tills på söndag då flickorna kommer förbi på besök. Som sagt, jag börjar få lite panik! Hmm, aja...ska nog ta och titta en tredje gång på filmen nu. Måste kolla på hur de byggt upp den med det stilistiska systemet och sen återigen en gång för att kolla på narrationen. Kan inte klaga på att vi får se för lite på film inte ;)



Sen hittade jag den här videon, dock gick det bara att ta den spanska verisionen men det känns ju lite Emma så det funkar ju också, som även Andreas Carlsson lagt upp på sin blogg för ett tag sen. Älskar verkligen låten OCH videon. Låten är självklart skriven av just Andreas Carlsson (bland annat). Har även lyckats hitta den på Spotify så jag kan lyssna på den non-stop ;)



Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0