There's a place for us

Jag vet inte vad jag gör. Allt är så konstigt inför B-kursen just nu. Jag hade tydligen mailat en studievägledare om det och såg att jag fått svar nu. Hon säger att man måste ha klarat 20 poäng för att få börja på B-kursen, men att jag just nu inte har det. Då började jag räkna ut, och om jag klarade den där tentan som jag kände gick bra och att jag kunde så har jag 20 poäng. Det är väl inte mitt fel att de inte lägger in det? Såååå, om inte jag får börja på grund av att dom är jobbiga och inte lägger in att jag är godkänd så vet jag inte vad jag gör! Inget bra iaf, det kan jag lova! Hoppas det löser sig...

Mår lite piss idag så det blir ingen Eclipsekväll ikväll. Orkar inte och jag tror inte att alla andra uppskattar att jag sitter och nyser och..ja, sånt man gör när man är förkyld. Bajsapa liksom. Aja, nu kan jag i alla fall sitta och plugga inför imorgon i lugn och ro och med lite tur känner jag mig lite bättre då så jag inte sitter och stör alla andra när de skriver. Tror inte att jag förvänta mig särskilt bra resultat heller om jag inte mår lite bättre... Men det tar jag tag i imorgon när jag vaknar :)

Hoppas att Katrina hör av sig och säger att hon vill ta Narnia tittandet imorgon kväll, nu när jag inte kunde i lördags. Känns verkligen som att jag behöver lite Ben Barnes i mitt liv just nu ;)

Goodnight and Goodbye 

Kommentarer
Postat av: martina

hoppas allt löser sig och krya på dig!

2011-01-10 @ 11:27:19
URL: http://mrponny.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0