After all that's been done

Oj vad jag bloggar! Jag scrollade ner lite på bloggen och skulle kolla om jag skrivit en grej redan (vilket jag förvånande nog inte verkade ha gjort!!) och der brukar vara inlägg ganska långt tillbaka med på sidan. Nu var det sista inlägget från den här veckan!! Ojsojsojs. Aja, det är väl bra att hålla igång det ordentligt nu för när plugget börjar igen kanske jag inte hinner lika mycket, speciellt inte om jag kommer in på manuskursen.

Det jag letade efter när jag scrollade ner var iaf om jag hade skrivit att jag inte kunde logga in på ellos. Det känns verkligen som att jag har skrivit om det, men jag hittade det inte så ni får ursäkta om jag upprepar mig för mycket ;) Som sagt, jag kan alltså inte logga in på ellos från min dator! Jorden går under!! Jag hittade några jätte fina ljusstakar som jag ville köpa, men det gick alltså inte. Hade också planerat att köpa hem lite jeans och kanske någon mer tröja. Mina favorit jeans har ju gått sönder och de andra tycker jag inte om! Men vad gör jag nu då? Går ut och köper i en vanlig affär? ehm..helst inte liksom! Men, det får väl bli något sådant om det inte löser sig. Eventuellt kanske det blir en trip till Marieberg redan i helgen eftersom det ska regna så vi inte kan åka och käka räkmacka den här helgen heller...

Back to work! Idag har jag faktiskt lite att göra, även om det inte på långa väger kommer ta fram till klockan fyra att bli klar med det!!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0