In the shadow of myself

En annan tid då världen runt oss inte existerar är den tid du ser in i mina ögon.

NU är jag officiellt en Madridista. Mina grejer har nämligen kommit!! :D Tänkte ta lite fina kort, men jag har ju inte en jätte bra kamera (tog dessutom men mobilen...) så de är ju lite som de är..Jag vill verkligen ha en systemkamera! Aja, whatever, älskar att de skickade signerade kort på Casillas, Ronaldo, Ramos och Higuain. Mina favoriter liksom! Jag som bara hade fyllt i att Higuain var min favorit ;) Gull på dom <3





Annars har det inte hänt så mycket. Mina varor från Ellos kom så lite mer kläder har det blivit. Dessutom har katalogen för i höst kommit och jag har redan kollat ut ett och annat plagg som kommer skickas efter. Haha, tror snart jag inte har några andra kläder än de från Ellos. Älskart! Eller vänta...jag har från New Yorker också, självklart! ;) Ah, men sen fick jag sluta tidigare idag också, redan halv tre. Anledning? Jag är så snabb så mina arbetsuppgifter blev klara och min chef kom inte på något annat jag kunde göra. Hoppas verkligen hon kommit på något tills imorgon för annars lär det ju bara bli typ ett par timmar och sen inget mer :( Vill verkligen ha pengarna så jag vill verkligen jobba!! Håll tummarna! :)

Haha, nu när jag ändå satt vid mitt skrivbord (vilket jag typ inte gör så ofta) så tog jag ett litet kort på mitt superfina pennställ! Haha, det gäller att återanvända saker ;)



Nu måste jag sova så jag orkar upp och (förhoppningsvis) jobba och sen lite gym!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0