Why must we be so ugly?

SKITPISSAPA! Varför ska det ljugas och hållas på? Satte på för att börja kolla på fotbollen jag har inspelad för att äntligen få se Real igen, och framför allt få se Higuain för första gången på cirka ett år, för att höra hur kommentatorn radar upp Reals start elva utan Higuain. Eftersom jag läste på deras hemsida att Higuain spelade 61 minuter innan han blev utbytt mot Benzema, tänkte jag bara på hur dåligt uppdaterad kommentatorn var. Sen när Benzema var på plan gick jag in på hemsidan igen och kollade bara för att hitta att de ändrat hela artikeln!! I den nya versionen blir inte ens Higuain inbytt :'( VARFÖR? SadSadSad.
För övrigt kan jag meddela att de nya tröjorna är superfina! När jag och Mina åt lunch idag och pratade lite om resan om mindre (!) än ett år sa jag att jag inte skulle köpa någon mer fotbollströja på Vaguada...Det kommer jag nog inte göra heller, men en på Real shoppen däremot kan jag inte lova något om. De borde sälja de här tröjorna då också, om inte annat lite billigare. GREAT! :DDD

Tycker det börjar vara lite allmänt sorgligt. Min dator fungerar inte som den ska, Higuain vill inte visa sig (börjar fundera på om det är någon högra makt som vill säga att jag nog borde gå vidare...), jag får inte tag på Ben Barnes film och det börjar avfolkas på jobbet. När vi pratar om avfolkningen på jobbet så har det ju gjort det nästan hela sommaren, men de flesta av de som gått tidigare kommer ju hinna tillbaka innan jag slutar. Nu har de börjat gått för att aldrig komma tillbaka sålänge jag är där. Idag sa jag hej då till två, och då två ur företagsgruppen. En som är super gullig och säger "Hej Emma" nästan varje gång han sett mig och hjälpt mig lite då och då. Han brukar också fråga om det går bra med det jag gör och sådär. Gullig alltså. Den andra är en av de roligaste som jag har fått mig till leende lite då och då. Han har också varit super trevlig och frågat mig lite om vad jag ska göra i framtiden och sådära. Har lovat att vattna hans och någras till blommor som han hade hand om fram till den första augusti. Super sorgligt juuuuu. Nu kommer jag aldrig mer få se dom :'( Aja, det har varit super roligt att få träffa dom och en del av mig kommer allt sakna dom... :)

Ser ut som att Ben Barnes skaffat sig en flickvän också. Klart han har, varför skulle han inte liksom? Tycker dock inte att de passar så bra ihop, han passade bättre med hon i Narnia (+ att de var lite små kära i filmen också..). Men men, kärleken är en underlig sak som jag tror de flesta inte får kläm på, och aldrig kommer få heller... Så är det ibland och kommer alltid vara :)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0