In a perfect world

Om solen skulle sluta skina skulle jag värmas av din närhet.

Aj. Ont. Träningsvärk. Måste jag säga mer? Haha, det är dock en ganska skön smärta eftersom jag vet att den kommer från just träningen. Vet inte hur många gånger jag dog igår, är djupt förvånad att jag trots det faktiskt lever idag. Mina sista ord till mamma innan jag gick och sussade var "Jag ropar imorgon om jag inte kommer ur sängen" följt av ett konstigt ljud för att demonstrera hur jag skulle ropa ;) I över två timmar höll vi iáf på och svetten rann och benan nästan vek sig. Bra start!!

Idag hade jag inte planerat att träna för att jag och mamma skulle åka samma bil, men mamma orkade inte fixade det hon skulle så jag kunde ta egen bil. Eventuellt blir det alltså träning idag med, lika bra att köra! Dock inte lika länge för jag måste ju hem till Måns <3 PUSS!

Imorgon ska jag och Mina troligtvis på bio och se Pirates igen. Jag kan ju liksom alltid se den en extra gång plus att jag kan gå gratis pga mina poäng i bioklubben och Mina halvt sov ju första gången så det blir alltså en gång till.  GREAT! Längtar redan...ihihihi

Nu ska jag se om min kära kollega har kommit eftersom hon skulle visa mig en ny sak samt se om det blir en flytt ner till företagsgruppen.. :)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0