Let the rain wash away all the pain of yesterday

Tjenaaaaaaaaaaaaaaaa

Världens kanske sämsta bloggerska har ni här! Haha, nä men det var ett tag sen det kom upp ett inlägg här nu. Tycker jag skriver så i nästan alla inlägg, men men. Det är svårt att hinna med när man jobbar heltid plus att mina dagar ser typ lika ut varje dag. Gå upp klockan 6, börja jobba vid 8, sluta halv 5 och sedan göra det som behövs här hemma. Börjar iaf komma in lite upggifterna jag gör på jobbet nu och min "försvarsmur" som jag lägger upp varje gång jag träffar nya männiksor börja lägga sig. SKÖNT!! Hatar att den kommer upp och varje gång hoppas jag att människorna i fråga ska stå ut med mig tillräckligt länge för att den ska lägga sig. Verkar faktiskt som dessa har gjort det. Sjukt trevliga är dom och just därför har jag bestämt att jag ska bjuda på TVÅ tårtor på måndag när jag fyller :D mumsmums

Men LITE har dock hänt sen jag skrev sist! I måndags tog jag, mamma och Ia en liten tur upp till Loka eftersom mamma fyllde 50. Grattis på henne liksom. Jag fick manikyr, mamma massage och Ia en ansiktskur och sedan fick vi alla tre bli sminkade. Super roligt och mysigt. Inte varje dag vi tre gör saker tillsammans sådär. Familjedag med andra ord (y)

Idag var jag med företagsgruppen på studiebesök hos Atlas Copco. Lite kul att se vad som händer bakom väggarna, hade faktiskt ingen aning tidigare ;) Ah, men nu vet jag! Kul att gå tillsammans med folk som faktiskt gör liknade saker som arbete istället för med en vanlig skolklass. När man går med skolan är det aldrig någon som frågar något och jag skulle bli förvånad om det inte var för att nästan ingen förstår vad de pratar om. Nu frågade nästan alla hela tiden och var på riktigt intresserade. Det hela gjorde att jag också blev lite intresserad (y) Dock kom jag fram till att bygg inte är min grej, haha.
Efter studiebesöket åkte vi till stadsträdgården där vi mötes upp av privatgruppen för att käka lunch och avtacka en som ska sluta. Trevlans! :)

Som grädde på moset (varför säger man så? Grädde på mos kan väl aldrig vara gott? Nä, usch!!) fick jag veta att vi fått G på vår uppsats. Riktigt skönt att vara klar med den. Slitigt var det, men jag är riktigt nöjd med vad vi lyckades få fram. Duktiga är vi :)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0