So happy I can die

Tjenaaaa

Trött tjej har ni här! Har upptäckt också att jag har lite träningsvärk i benen efter allt spring fram och tillbaka och upp och ner i trapporna. Haha, så kan det gå ;)

Idag är det ingen vanlig dag, idag är det nämligen Ias födelsedag. 22 år har hon nu hunnit bli!! Inte dåligt vad tiden flyger iväg...Tänkte lägga in en bild på henne men har inga nya! Såååå, därför kommer en jätte gammal bild på både henne och mig där jag har röda slingor ;)



Grattis till henne!! :D:D:D

Annars har det varit en ganska bra dag. Eller ja, en dag precis som alla andra, men ack så trevligt ändå. Tycker dock inte det är roligt med vissa människor som pratar med mig som jag...ah, kanske gillar en smula eller vad man ska säga ;) Haha, borde vara glad för det men jag vet aldrig något bra att säga...NÄE jag kan inte beskriva så det går att fatta! Haha, jag är cp. Så är det med det och så kommer det alltid att vara ;)

Ser ut som att det blir ett litet födelsedagsfirande. Martina och jag skulle gå på bio på söndag och förhoppningsvis kommer två, tre till som följer med. GREAT! Då slipper jag dra med mamma när hon inte orkar (y) turis att man har snälla vänner :D

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0