I'm like, Forget You

Tjenaaaaaaaaaa!!

Tenta imorse. Hade fyra frågor från pappret vi fick som jag kunde lite bättre än de andra två och så var det just de fyra frågorna hon sparade! YES! Inte svårt vilka av de sex frågorna jag skulle svara på då ;) Men sen får vi se. Måste ju ha x-antal poäng på varje fråga för att få godkänt också. Men men, jag har gjort det jag kunnat så vi får se hur det går :)

Piltshowen igår var a m a z i n g. Lukas, trollkarlen, var med den här gången också med ännu bättre trick. Bland annat skulle han ha på sig en tvångströja, vara i en säck med hänglås samt täppa för lufvägar och ögon och sen ta sig ut. Efter bara ett litet tag fick medhjälparen sringa fram och ta ut honom. Först trodde alla att det skulla va så, men det visade sig att killen var klaustrofobisk och gripits av panik! Istället för att bryta gick han på den igen...OJ vad hjärtat klappade och jag var nervös. MEN han klarade det och det slutade lyckligt :)
Killarna i Karro IF var helt grymma också. Tjejerna i lokalen blev helt galna!! De kom nämligen ut i bara kalsonger och...ja, tror det räcker att säga att tjejerna blev just helt galna! ;D
Längtade man tillbaka till bästa skolan eller? Svar ja. <3

Ingen bio blev det heller eftersom Mina var dubbelbokad. Istället började jag och mormor vår Härskarringen helg. Första filmen avklarade, två kvar (y) Bästa filmerna ever eller? Tror banne mig det! Vore guld att få sig en pratstund med Peter Jackson och få alla smaskiga detaljer om inspelningarna. Och ja, min förelskelse i Legolas lever fortfarande, men eftersom jag blivit äldre med åren så tror jag banne mig jag är lite kär i Aragorn också! Har den mannen några fel liksom? Man kan ju undra ;)

Nu tror jag var och varannan av er som läser detta funderar över var min åsikt om morgondagens final är. Typiskt mig att skriva ett helt inlägg om det liksom. MEN jag tror ni alla vet var jag står så jag behöver ju inte skriva så mycket om det liksom. SAADE TILL TYSKLAND, pleeeeeaaaaaase!!



<3

JUST DET!! Såg ni "101 sätt att åka ur en gameshow"??? Devin vann ju banne mig! Rolig kille asså :D

Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: devin

hahaha kul att du tyckte det ;)

2011-03-12 @ 21:59:54
URL: http://www.finest.se/devin



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0