You've got that smile only heaven can make

Förlåt jätte mycket för min frånvaro. Vissa dagar hinner jag bara inte sätta mig ner och blogga och ibland vet jag bara inte vad jag ska skriva. Men idag kände jag för att köra ett inlägg. Hoppas på att jag levererar lite bättre de närmaste dagarna också :)

Torsdagen bjöd på bio med Mina och Martina. Filmen, The Adjustment Bureau, var riktigt riktigt bra. Ett solklart köp när den kommer ut på DVD vill jag lova ;) Trevlig matstund med Martina på Marieberg innan bion också. Me like :)
Fredagen sen bjöd återigen på tenta. Kul att jag kände att jag nog skulle kunna fixa det och så byter dom typen av frågor igen. Inte okej! Kommer jag någonsin klara den tentan liksom? Har iaf mailat studievägledaren och hoppas jag får träffa henne. Behöver lite hjälp med valet inför hösten och så också. Jag vill ju verkligen läsa Manus, men den är ju på 30 poäng och vi som läser Film har förtur till två kurser, som jag också väldigt gärna vill läsa!!, och de tillsammans är också 30 poäng. Åsa pratade om på Örebrodagarna förra året att man kunde läsa alla om man ville, men man får ju liksom bara läsa 45 poäng per termin. Är helt mosigt i min hjärna och jag har noll koll på hur jag ska göra. Hjälp behöves alltså!
Sen mailade jag min lärare om filmen vi såg i torsdags och förklarade att jag var tvungen att gå för jag inte klarade av den. Svaret blev typ att jag kanske inte skulle läsa film om jag inte klarade av för mycket våld i filmer, eftersom det förekommer i typ alla filmer idag. Eh, tack? Jag klarar ju av lite våld, men när människorna sätter kniven i en människa om och om igen och när människan i fråga ändå inte dör, vrider nacken av honom så tror jag inte jag var den enda som inte klarade av det. Jag älskar ju till exempel Fantasy filmer och där är ju våld obligatoriskt. Det är ju liksom skillnad på våld och våld. Apa på henne!! Vill ha tillbaka Åsa! ...aja, skulle iaf få låna filmen och se klart den. Hoppas jag slipper skriva något på den bara, men det gör jag nog inte. Skulle inte ha mailat. Varför ska man vara så ärlig för?? Bläääääää

Aja, lite roligare grejer nu då. På onsdag ska jag läsa in nyheter som ska spelas på Radio Campus. Lite nervöst, men ändå roligt :)
OCH, nästa bio tillfälle inbokat. Ska bara se om det funkar för Minis också. "I am number four" står på listan och den här gången hänger Agnes också på :D:D:D

Ha det bäst!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: martina

du skolkar jättemycket :( flera dagar! jag vill ha nåt att läsa ju haha

2011-03-23 @ 23:02:17
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: Emma

förlåt :( jag ska verkligen försöka bättre mig!! I promise! :D

2011-03-24 @ 00:30:25
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0