Don't dance until I'm dead

Tjenaaaaaaa

Har kommit på att jag är döv! Hur mycket ska jag liksom behöva höja musiken för att höra bra? Hmm..kanske borde testa byta hörlurar innan jag drar några slutsatser. Aja, är nog lite döv också är jag rädd ;)

Idag har jag varit en duktig dotterdotter och kört runt mormor. Får lite damp (om man får säga så...?) på henne ibland, men det behöver vi ju inte prata om. Blev lite plugg på uppsatsen med B & K. Efter ett tag orkade vi verkligen inte mer och åkte upp på stan istället. Då hände det. Vi hade just åkt upp för rulltrappan på HM när jag ser mot avdelningen för killar och...STELLAN!! Kom på att jag aldrig sett honom "på riktigt" förut. Lite minnen bakåt i tiden kom flygande förbi som till exempel när jag skulle samla in namn för att få ha kvar honom i ÖSK. Bra tider det! För att uppleve lite mer minnen så var jag självklart tvungen att skicka iväg ett sms eller två till Martina precis som old times ;)

För underbart med facebook kan jag säga också. Fick lite problem med hur man gör med sidnumreringen eftersom det inte ska vara något på framsidan eller innehållsförteckningen i en uppsats. Bara att ställa en fråga på forumet i den grupp med vi som läser filmprogrammet och vips så var det fixat. GREAT!

Nu ska jag se om den här uppsatsen blir fixad snart eller så..in imorgon för avcheckning hos handledaren Cecilia, USCH vad jag önskar att det var hon som skulle rätta den också :(

Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: martina

old times, hihi! <3

2011-05-26 @ 11:52:42
URL: http://mrponny.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0