Sometimes it hurts instead

Tjenaaaaaaaaaaa

Trötta ögonlock har lyckats öppna sig och varit öppna ett tag nu. Inte kan man sova inte när det kommer en stor hund och tar upp halva sängen och sen även en liten som ville mysa lite i mitt hår. suck. Inte kul att vara hundvakt när man bara vill sova..

Igår då? Jo, först blev det en sväng till skolan för att göra lite uppsats och läsa in nyheter på Radio Campus. Plugget slutade i bara prat och ingenting gjort och ingen kom och ville spela in när jag läste nyheterna så det sket sig ju också ;) Aja, åkte till Martina sen och hade det lite trevligt. Blev en tur för att käka lite till Marieberg också och där började det. Röda Byxor. haha. Hem till Mina bar det sen där vi kollade lite på tredje Pirates filmen innan vi åkte till bion och äntligen fick se det. Pirates of the Caribbean: On Strangers Tides. Super bra och bäst var den. Vill redan se den igen ;) Mycket mer Jack Sparrow tycker jag det var, och det säger man ju inte nej till. Trodde jag skulle sakna Will mer, men det gjorde inte så mycket att han inte var med. Kanske växt ifrån Mr Bloom? Vem vet? En ny liten kille var med, men jag skulle inte säga att han är nya Will. Han var bara rolig att ha där :) Slänger in en liten bild på honom. Sam Claflin heter skådespelaren och spelar Philip..



Slänger in en bild på min Sparrow som man fick till om man köpte en Pirates-meny. Men jag rekommenderar inte den menyn annars..gick fasiken inte att dricka ur sugröret ;) höhö, eller så var det bara jag som var lite dålig..



Nu ska det analyseras en smula och sedan börjar det väl bli dags så småningom att göra sig klar för Kåraktivas? I think soooooo :)

Goodnight and Goodbye



Kommentarer
Postat av: martina

wiiiiie :D

haha, det var du som var dålig ;)

2011-05-18 @ 13:19:35
URL: http://mrponny.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0