Take a sad song and make it better

Tjenaaaaaaa

Idag har jag varit liiiiite duktig. Städat köket nu på förmiddagen samt hängt ut tvätten och gett hästarna vatten. Great! Ska käka lite lunch nu också innan mamma kommer hem. Sen bär det av in till stan för handling och avsläppning av mormor och mamma hos morfar. Jag ska också in dit, men åker hem med varorna så jag inte behöver vara där så länge. Tcker det är asjobbigt att se honom ligga där :( Aja, han kommer nog snart hem...hoppas jag. Positivt tänkande!!

Ja, nu till roligare saker (eller...det beror ju på vad man tycker är roligt). Ni vet ju alla att repetionerna är i full gång inför nästa vecka. Detta innebär ju självklart ständiga uppdateringar därifrån här på bloggen.
Saade repeterade ju i tisdags, vilket ni fick se under gårdagen. Det jag missat då var att Sverige som enda land fick göra om sin repetition. Anledning? Glasburen sprängdes aldrig (vilket ni kan se i klippet i förra inlägget). Eric bad att få göra om det med argumentet att om det kan hända där så kan det hända i sändning. Tack säger jag till de som jobbar där nere i Düsseldorf för att han fick köra igen! :)
Ett land som fanns blande de som testade sina vingar igår är Bulgarien. Jag har kommit på att jag absolut älskar den låten!! Vet inte varför, och framträdandet ser inte exakt toppen ut, men jag hoppas det ska se bättre ut i bild sen. Älskar kläderna också!! OCH bakgrunden när det ser ut som regndroppar som faller mot marken ;)



Tänkte lägga upp en video på Danmarks också då jag älskar deras låt på skivan, men de var verkligen inte bra på repetitionen så jag skippar det. Hoppas det blir bättre i bild det med OCH att sångaren byter tröja!!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0