You wanna be A loser like me

Tjenaaaaaaaaa

Har bara en sak att säga..Today is the day. Alltså the day då ni kommer få se Blues rep i Eurovison (om ni inte redan sett det på annat sätt). Tycker det ser heeeeelt okej ut om jag säger så ;)



Höhö, inte så tokigt vaaaa?? Älskar Costa också, den ljusa med mörkt hår som töntar sig lite ;)

Annars då? Har inte gjort så mycket idag, bara städat altanen. Skönt, nu kan jag sätta mig där ute och plugga imorgon. Great om det ska fortsätta vara så här varmt. Hoppas mina kläder från Ellos kommer snart också, vill liksom ha dom :( Tycker det har gått bajs länge sen jag beställde nu... Men men, jag får väl hålla ut ett litet tag till bara :)
På tisdag innan Eurovision ska jag dela ut tidningar igen. Var i början av min tid på Lösnummer jag gjorde det senast så det kändes lite som min plikt att göra det nu. Är inte så jätte farligt så jag vet inte varför jag inte tagit mig i kragen tidigare och gjort det. Aja, nu ska jag göra det iaf så det blir nog bra :)

NU ska jag, som älskar att lägga upp videor, ge er som ogillar denna tid på året när det typ bara är Eurovision här på bloggen något annat. Ett klipp från Glee där de sjunger sin egna skrivna låt. SJUKT bra!! :D



Det var allt för mig för dagen :)
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0