At this moment

Dagen har bestått av seminarie. Manusseminarie. Sjukt mycket roligare än vanliga seminarie. Nu öppnade ju inte direkt jag munnen så mycket, men ändå. Kände mig ändå delaktig på något vis. Anledningen till det är troligtvis för att klassen är så sjukt bra. Älskar den verkligen. Blir så mycket roligare att ta sig till skolan på dagarna när man vet att det kommer bli en bra dag redan från början, right? Ser fram emot morgondagen också, inte bara för att det ska bli intressant, utan för att jag har med mig några från klassen, speciellt den övertrevliga människan som alltid verkar glad. Blir nog bra två dagar det här :D

Jag mailade Emma igår och kollade om det var okej att jag fick skriva en filmkrönika. Det var okej. GULD! Har funderat på en ett bra tag nu så jag ska ta och börja lite smått så får vi se om det blir nåt. Vore trevligt. Yessssss.

En sak till bara. Jag såg att det kommit upp två till studentlägenheter i området jag vill bo i. Sååååå, yttligare en intresseanmälan är gjord och yttligare en kommer göras imorgon. Tydligen får man inte göra fler än tre så jag får snällt vänta till en av de jag gjort försvinner imorgon. That's how it is :) 

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0