Before it gets dark

Har ni någonsin haft den där känslan av att livslusten bara försvunnit från er? Den kände jag imorse. Natten till idag blev ännu en natt med dålig sömn. Vet inte hur länge jag låg och snurrade runt innan jag äntligen kunde sluta ögonen för en stunds sömn. När jag sen vaknade imorse vid nio kände jag mig halvt död. Jag orkade inte bry mig om något längre. Jag orkade inte resa mig ur sängen. Jag orkade inte ens tänka på vad folk skulle säga om jag låg kvar hela dagen. Lyckligtvis steg jag upp några minuter senare och fick tillbaka den där livslusten. Turis!

Kollade upp också vad plats 5 är på mina studentlägenheter som jag vill ha. På den ena är det 349 och den andra 504. IH! Det känns som att det mycket väl kan vara jätte höga poäng där i topp 4 som jag befinner mig i. Bara för att jag nu bestämt mig för att flytta och ställt in hjärnan på det så kommer jag ju inte få någon utav dom :( Då blir jag ledsen, jätte ledsen...

Nu ska jag ta och duscha lite och så innan jag och Ia åker in till bion. Det är som sagt Crazy, Stupid, Love som ska ses. Recensionen kommer ni självklart kunna läsa på Lösnummer sen :)


(bildkälla)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0