Like it's your first time

Det finns väl bara tre ord som kan beskriva gårdagen. OH MY JONAS! Det var sjukt kallt i kön och fötter värkte så det kändes som att man inte skulle kunna gå ett steg sen. Lägg på en knivhuggande känsla i ryggen på det. Men det var värt det. Tiotusen gånger om. Joe var värd det. Tiotusen gånger om. 

Jag ber om ursäkt för bilderna i förra inlägget, de är ju så suddiga att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Saknade systemkameran så sjukt mycket ska ni veta! Hade jag haft den hade det eventuellt blivit några kort som gått att använda. Men men, jag bestämde mig för att skita i att försöka fånga människorna på bild och bara njöt större delen. Det blev några riktigt fina bilder i huvudet. Minnesvärt.
Av de som spelade igår var Joe bäst med råge! De första tjejerna lyckades aldrig riktigt få med sig publiken. Tråkigt, för så dåliga var dom faktiskt inte. Fick med sig publiken fick dock Joe alla gånger. Han sjöng 6 låtar, alla sjukt bra (självklart!). Han kändes liksom så äkta där på scen... ah svårt att förklara, tror man var tvungen att vara där. Britney var helt okej, men jag har verkligen svårt för att hon knappt sjöng en enda ton live. Tror hon sjöng en låt och då var playback på i bakgrunden. Inte okej! Är det live så är det. Sen tyckte jag att hon var väldigt koreograferad, man såg nästan hur hon funderade på nästa steg i dansen plus att när det var typ "fridans" så stod hon nästan bara rakt upp och ner och gjorde inte så mycket. Något bra måste hon ju ändå gjort eftersom jag tycker det var helt okej. Tjejen är ju ändå drottningen av pop, det går inte att säga emot. Coolt att få uppleva. Idolerna kom upp under en låt också. De stod typ bara där och hoppade, fattade faktiskt inte alls meningen med det. Vi såg dom när vi var påväg till Globen också. Kul. 
Höjdpunkten vid Britneys konsert var nog när hon gått av scenen och folk börjat röra sig utåt. Vi står mitt på parkett. Plötsligt börjar alla fansen i typ hela Globen sjönga på "Till the world ends", ni vet den där biten där man inte sjunger ord utan bara...typ  nynnar? Det var faktiskt ganska mäktigt.

På vägen hem sen fick jag och Martina se något roligt. Jag svär att vi nästan dog! Haha



Betyder detta att vi snart får ett återseende? :DDD

Nu vet jag att jag säkert inte berättat en hel massa saker, men jag behåller det för mig själv. Just nu spelas Fastlife på repeat och jag ska försöka käka lite lunch och påbörja hemtentan. Ikväll blir det troligtvis bio. Ia frågade förut om jag orkade gå på bio...dum fråga! Bio orkar man alltid med ; )

Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: Martina

Hallå, jag kom på att han sjöng ju Kleptomaniac också, så 7 låtar totalt! Världens bästa Joe <3 Och yes, vi dog! ;) för att inte glömma veg sushin ;)

2011-10-17 @ 15:48:02
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: Emma

Men just det!! Haha, mycket låtar här ; )

Haha, veg sushi och gps!! ; D

2011-10-17 @ 15:58:52
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0