Right now I wish you were here


Har fått godkänt av Ia att lägga upp denna bilden på henne och Hilda, hon fattade inte varför jag gillade den då man knappt ser dem, men men. Av någon anledning gillar jag den : )

Det är kan ju verkligen inte stämma. Håller jag allvarligt på att insjukna IGEN? Nej, det kan verkligen inte stämma. Inatt har jag haft Saharaöknen i munnen och ner i halsen vilket fått konsekvensen att jag fortfarande är supertorr i halsen och dessutom fått hosta och blivit illamående : ( Sen vet jag inte hur svårt det kunde vara att dra sig upp ur sängen imorse. Det gick banne mig inte. Jag vaknade till flera gånger och tänkte att jag skulle gå upp, men jag behövde bara konstatera att jag fortfarande var trött så somnade jag igen. Hmmm. Ibland är kroppen konstig. 

Igår innan jag gick och lade mig fick jag en glad nyhet. Det var min lärare som mailat och sagt att mitt godkänt som jag fick på dramateorin är korrekt. Det var tydligen någon bokstav som jag sett fel på... Alltså behöver jag inte oroa mig för den något mer, skönt! Håller tummarna bara för den andra tentan nu då. Hoppashoppashoppas.

Nu blir det hemtenta, treatment och recension för hela slanten! Good day...

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0