This could be true love


Ni får hålla tillgodo med mina gamla höstbilder tills jag orkar/har tid att ta nya ; )

Sorry för mitt obloggande igår. Jag och Ia kom ju på (efter ett påpekande av mamma!) att vi missat vår biomåndag! Haha, vi är bra asså ; ) Det fick bli en biotisdag istället. En dag sågs och jisses säger jag bara. Lalala. Martina, om du ville se den också så går jag gärna igen! : ) När jag kom hem sen var jag tvungen att skriva klart treatmentet och skicka in det och efter det var huvudet så trött så trött att jag var tvungen att lägga mig ner för att sova en blund.

Ja...så nu skriver jag idag. Det bidde återigen en dag med föreläsning hela dagen och jag kan ju bara säga att min lärare är för gullig! Han sa att vi hade filmvisning imorgon varpå vi påoekade att det inte var förrens på fredag varpå han sa att det var det han sa, imorgon. Vi fick påminna honom om att det bara är torsdag imorgon och då blev han så glad så glad. Han fick ju en extra dag på veckan! Haha! Ah, mycket kan man säga om den mannen, men liiiiiite gullig är han allt!! 
Efter skolan körde jag iväg med Beatrice till affären och storhandlade. Efter affären fick vi åka upp till Brickebacken och hämta ut vårt paket från HM. Bilder på mina grejer kommer framöver då jag flyttat och fått upp det. Fiiiiinfint var det allt vill jag lova ; )

Imorgon blir det gym lite försiktigt (eftersom jag fortfarande är lite sjuk, men det är ju bättre att åka överhuvudtaget!) och sedan stan med Beatrice och Emma. Efter det skulle Beatrice bjuda oss på middag. Mums! Trevlig dag med andra ord : )

Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: Martina

meeeeeh du ba går och ser den utan mig, hihi! ;)

2011-10-27 @ 11:35:06
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: Emma

Jamen, sista dagen går ut imorgon : ( Men som sagt, jag går gärna och ser den igen ;D

2011-10-27 @ 21:05:22
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/
Postat av: Martina

Vadå sista dagen går ut imorgon? :o

2011-10-27 @ 21:51:27
URL: http://mrponny.blogg.se/
Postat av: Emma

ja, alltså för att recensera till Lösnummer ;) Den kommer ju fortfarande att gå att ses!! :D

2011-10-27 @ 22:16:48
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0