Do the job I have to do



Jag lyckades faktiskt få lite sömn inatt. 4 timmar räknade jag det till och under dessa drömde jag självklart om att jag skrev på manuset. Haha, så går det när man överarbetar för stunden. 

Seminarium blev det på förmiddagen där vi i princip endast pratade om delkurs 1 och hur den varit. Ganska skönt att få fundera lite över hur det varit och se hur mycket vi egentligen faktiskt har fått prova på och lärt oss. Intressant.
Efter seminariet gick jag och Elin och satte oss på Musikhögskolan. GOSH vad jag älskar det huset. Så sjukt fint. Väl där iaf hjälpte hon mig lite med mitt manus och gav lite idéer och feedback. Det tackar jag för. Fick lite som jag verkligen kunde använda. Nu är manuset färdigskrivet och inlämnat, men som vanligt är jag inte alls nöjd. Det blev okej, men samtidigt känns det inte okej. Nu är jag orolig till tusen för mina små tillägg som jag gjort. De kanske inte alls funkar? Troligtvis inte. Haha. Just nu är jag i en period där jag är ytterst tveksam om ifall det verkligen är manus jag ska jobba med. Så svårt juuuuu. Nej, nu är jag inne på att forska om genren fantasy. En C-uppsats och sen en magisterexamen? Nej jag vet inte, nu bara spånar jag lite ;) Framtiden tar vi sen, bäst att leva nu en stund...

På fredag ser det ut att bli att träffa flickorna igen hemma hos Agnes och kanske sjunga lite Singstar. Så gärna så! Känns som att vi träffas alldeles för sällan, även om jag springer på dem vid universitetet ibland. Haha :)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0