I can stay lost in this moment

Nu är jag på landet och kollar på American Idol så nu passar jag på att blogga en stund. Jag håller tummarna för att Phillip ska sjunga We've got tonight. Så fint. IH! 

Igår var super! Runt halv ett kom Mina till jobbet och strax efter gick jag för dagen. En lunch och sen liten rundtur på stan blev det. Efter det åkte vi vidare till Rusta och Citygross innan vi fortsatte hem till Mina. Prat och film blev det. Och vi åt.. MYCKET!! Haha. Har några bilder, men kan inte lägga över dem på datorn nu så de kommer kanske senare. Timmarna bara flög förbi. Supertrevligt som sagt. Hoppas det inte tar för lång tid innan vi gör om det. 

Idag åkte jag som sagt ut till landet. Jag kom på när jag satt där att jag saknat att åka buss. Det är verkligen en stund där man kan stoppa lurar i öronen och bara försvinna från omvärlden en stund. Love It. Väl här på landet har vi slängt och staplat lite ved efter veckan då de var tvugna att slänga ut allt i letan efter Bamse. Vi hann inte allt så det får fortsätta imorgon. Jobb, jobb, jobb. Skönt dock att få komma ut och arbeta lite så här till skillnad från kontoret. Muy Bien.

Kan säga att jag nu skickat in min ansökan till Örebro manusverkstad. Ingen återvändo. Nu får de avgöra hur min höst blir. Superkul om jag kommer med, men helt okej om jag inte gör det. Helt ärligt vet jag inte hur jag ska hinna, men jag tror att man kanske gör det om man vill det tillräckligt mycket. Och det gör jag. Håll tummarna nu för mig. Eller nåt. Haha.

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0