I guess they never know

Jaha, det blev ju en ganska bra fredag ändå. Timmarna på jobbet gick ganska snabbt och min irriterade dag igår fortsatte inte idag. Muy Bien. Eller, jag upptäckte ett litet fel jag gjort...eller inte jag utan en annan. MEN, det är väl bara att fixa till, inte världens undergång direkt. 

Efter jobbet inhandlades block och penna och sedan åts det en räkmacka med Martina. Sedan var det dags för bio. Åh vad jag älskar bio! Och filmen... jag vet inte ens vad jag ska säga. Haha. Den var ju inte dålig direkt om jag säger så. Att se den igen? Ja, helt emot den idén är jag ju iiiiiiiinte! Ganska imponerad. Även om slutet var... GAH! Ja, vet som sagt inte vad jag ska säga. Galet. Jag lämnar det så. 

Som lite lugnande och avslappnade efter The Dark Knight Rises slog jag på Love Actually. Inget dumt val. Det är en mysfilm. Älskar sådana filmer. Det haglar av klassiska scener. Och kärlek. Massa kärlek! Gillar också att min lärare/handledare kommenterade den och sa att den faktiskt är riktigt bra och skön att sätta på bara för att titta. Håller helt med. Det här var faktiskt lite av ett tillfälle då jag kom ihåg vad han sagt och valde den filmen bara för det. Haha. Tackar för det.

Nej, det är nog allt för nu. Hoppas ni haft en bra dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: Martina

ÅÅÅÅÅÅÅÅH HIHIHIHI :D

2012-08-03 @ 22:14:49
URL: http://mrponny.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0