If you see him, tell him I love him

Återigen, mina kollegor är för söta. Haha. Idag frågade en som jobbade förra sommaren också om jag inte fyllde år då och bjöd på tårta. Lite besviken blev hon när jag sade att jag redan fyllt. En av de andra frågade då om jag fyllde 21, vilket han tidigare påpekat och kallat mig för lammkött för. Ja svarade jag. Sen förklarade jag att det bjöds ju mest på tårta för att jag fyllde jämt. Samma person som frågat om jag fyllt 21 frågade då om jag fyllde 20. Eehh? Jaaa, om jag fyllde 21 i år är det väl ganska logiskt att jag fyllde 20 förra året. Haha. Som sagt, de är lite gulliga. Sen var det en som drog ett skämt om de som bor i Karlskoga. Jag kan säga att många gånger de skämtar om saker skrattar jag åt att de tycker det är så roligt, sällan förstår jag skämten. Haha, men så kan man ju också göra ;)

När jag gick hem från jobbet sprang jag in på ICA. När jag klev ut därifrån var det spöregn ute. Usch! Men jag skyndade mig till busskuren. Längst vägen jag var tvungen att korsa var en stooor vattenpöl jag var tvungen att korsa. På bara några minuter hade det kommit så mycket regn så när jag klev ner i vattenpölen gick vattnet över skorna. Och då har jag ju inga låga skor heller. Blöt var ju bara förnamnet. Regn är typ det bästa som finns på film. I verkligheten - not so much!

Som ni kanske sett så har jag börjat med en ny del. Mode och kläder är ju inget man kopplar med mig direkt. Därför är ju den klassiska "Outfit of the day" inget för mig. Däremot är ju musik och film min grej. SÅ, jag kör på det istället. Får se hur länge det håller i sig då. :) Höhö

Hoppas ni inte regnat bort!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0