I'm not blown away

Ännu en tisdag avklarad. Jag gillar tisdagar, speciellt på sommaren. Har jag alltid gjort. Anledning. Allsången såklart! Kan inte minnas en enda sommar som jag inte har älskat det programmet. Hur jag när jag var liten släppte allt för att se långa farbrorn på Skansen. Och när vi var där på dagen när de körde genrep och han faktiskt vinkade till mig. Fördelen med att vara liten är att människor lägger märke till en. Det är när de slutar gulla med dig och ge dig fördelar du vet att du blivit lite för gammal. Åter till Allsången. Inga större favoriter på artistsidan, men som mums-mums själv brukar säga; han är ju där. Haha. Och dansa, pausa kan man ju alltid göra ;) Nästa vecka är sista programmet. Vet de ens om att det är två veckor kvar sedan till skolan börjar? Inte okej liksom. Hmm.

Annars idag har det inte varit något speciellt. En som jobbat där förut men nu gått i pension kom förbi med lite fika. Och sen fick jag veta att jag inte är helt ute och cyklar när jag tycker de har rast alldeles för mycket. De har två halvtimmesraster, men egentligen ska varje bara vara en kvart. Haha. OCH, jag vet nu varför jag är så fruktansvärt trött hela tiden och min hjärna stannar. Det finns inget syre i mitt rum. Det var en som kommenterade det idag och sade att om jag känner att hjärnan inte orkar så vet jag varför. Tack!. Höhö. Kanske ska testa att öppna fönstret ändå. Kanske skriva en STOR lapp med STORA bokstäver så jag kommer ihåg att stänga det. Något att fundera över.

Just det! Igår var det nästan en hjärtattack. Fick ett samtal från mamma att Bamse var borta och när jag skulle somna var han fortfarande inte hittad. Chanserna att vi skulle hitta honom levande var inte så stora. Klockan 4 inatt kom han dock tillbaka. Trött och sliten, men oskadd. Plutten. Så skönt att det inte var någon fara ändå. Dock mådde min morfar inte på topp heller, men eftersom mamma inte sagt nåt hoppas jag det inte är någon större fara. Lite ängslig blir man ju dock när man tänker på förra året och hur han var nämre slutet än livet. Usch! 

Hoppas alla haft en bra tisdag! :)
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0