My stuff, not yours

Igår var en bra dag. Väldigt bra dag. Idag var inte en så bra dag. Idag var en min-cykel-blev-stulen-dag. Eller den blev stulen inatt. Det kanske värsta är att mamma jämt säger åt mig att ta in cykeln i hallen, vilket bara tar en massa plats så jag låter den stå utanför. Alla andra har ju sina cyklar utanför. Aja, nu kunde hon snällt säga "Ja, jag har ju sagt att du ska ställa in den". Haha. Usch. Men nu är det anmält till polisen som var väldigt trevliga när jag ringde. Försäkringsbolaget får jag ringa på måndag. Synd att de inte snodde den medan jag hade min tre månaders försäkring. Typiskt. Haha. Men nu får vi se vad man kan få ut på hemförsäkringen. Tur att jag har en sån iaf!

Annars idag har det inte hänt så mycket. Jag såg att jag fått mail från Emma på Lösnummer. För nån dag sen mailade jag över artikeln om nollningen som jag har tagit hela sommaren på mig att redigera efter första omgången. Haha, jag är dålig, I know. Iaf frågade jag om hon kunde vara referens om jag söker till manusverkstan vilket hon absolut kunde. GULD! Dessutom frågade hon om jag ville fortsätta som biorecensent en termin till. Oh Yes! Vore ju så guld nu när jag ska läsa filmjournalistik på distans. Kunna använda sina nya kunskaper och så. Lär man sig bättre än då? Nope. ÅH, ge mig höst NU! 

Det värsta med att vara på bio är dagen efter. Man har abstinens nästan. Haha. Vill gå igen. Har satt på bevakning på cdon på The Dark Knight Rises. Den gick ju inte att boka! Haha. Funderar på om man kanske skulle köpa de två första? Eller om det kommer någon box som kan vara kul att ha? Något att fundera på..
..en annan sak att fundera på är om jag ska skicka efter en poster. Spider-Man såklart. Funderade på en med ovannämnda film för det fanns en som skulle passa så fint. Problemet är bara att de är lite små. Skulle vilja ha en bredare än 61 cm. Tanken är att postern på Twilight som sitter på min byrå ska bort och den nya in. Hmm, ah jag får fundera lite och se hur jag ska göra. Måste komma på något bra. Något fint. Något Emma. 

Hoppas alla haft/har en bra lördag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0