What's up in town

Mamma har pratat om att hon ska försöka gå till något ställe där det är ganska billigt med massage då det är de som utbildar sig som gör det. Jag funderar lite på om jag ska följa med. Att sitta vid ett skrivbord en hel dag med en fläkt på sidan gör att man blir rejält stel i axlar och nacke. Börja hösten med lite uppmjukning? Sounds good! Dock är jag ju inte så bra på att ta emot massage eller vad man säger. De får inte ta i för hårt... vilket betyder inte ta i alls. Haha. Mja, vi får se hur det blir.

Var det bara hemma hos mig eller var det sjukt kallt inatt? Usch! Tror det får bli en filt till natten. 

Men förlåt, var är inspirationen till att blogga? Känner mig lite stressad just nu. Vi kör möte på filmklubben över chatt på fb och jag blir helt galen när jag inte hinner med och alla skriver så snabbt. GAH! När jag skrivit klart svaret på en fråga så har alla andra gått vidare till något helt annat. Så typiskt mig. MEN, nu har jag fått lite uppgifter så det är skönt. Hoppas att jag hinner utan att stressa som jag alltid gör ;) 

Äsch! Det får räcka. Imorgon ska jag till Mina efter jobbet och sen hem till landet. Får se när vi hörs! Ha det bäst så länge :)

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0