When summer's gone it gets better

Hur vet man att det börjar bli höst? Jo, det börjar bli mörkt på Skansen innan programmet är slut. Åh. Så sorgligt. MEN, jag måste ju medge att jag gillar hösten. Det blir mörkt och man får gosa ner sig med en kopp varm choklad och en bra film. Mmmm. MEN, jag tror att jag redan har berättat det här så nu vet ni igen. Haha ;)

Efter jobbet idag begav sig jag och Ia till Marieberg och inhandlade lite grejsor. Bland annat blev det ett par skor (med ja, lite klack!!), ny ram till filmtavlan som gått sönder, kastrull och lite så. Muuuy Bien! På vägen hem köpte vi med lite mat från Max, men åh vad konstigt det var. Tror någon tappat pepparn i min hamburgare. Usch! Men det kanske är bra att få en dålig, då kanske man inte kommer tillbaka. Haha. Eller? Anledningen till att jag blev lite sugen på mat från Max var för det kom upp på fikat. Hur gör man när man ska äta från Max? En sade att det är något som är spontant, man vet aldrig innan att det ska hända. En hävdade då att så är det inte alls, men planerar när man ska till Max! Köpa två burgare är det bästa. Haha. Jaaa. Vad ska man säga? Det är när jag jobbar där jag känner att jag kanske inte är så onormal ändå ;)

JUST DET! När jag kom hem fick jag ett litet glädjerus! Vad låg där? JO, denna:


MIHI! Jag beställde för bara någon dag sen. Superfort! Något extra är det. Om det är för att man fick beställa från honom personligen eller om det är för han är så bra vet jag ej. OCH, han lovade att komma till Örebro i höst om jag lovade att dra dit lite folk. Jag lovade. Nu hoppas jag ni kommer. Haha. Köp gärna och stöd honom. Hans första EP, 70:-. Do it! Allt man behöver göra är att maila [email protected] och säga att man vill ha ett exemplar så mailar han tillbaka. OCH, om ni inte vet vem han är så kan jag säga The Voice. Team Carola. Hans låt från finalen kommer som dagens låt! :D

Aja, hoppas ni haft det bra idag och inte regnat bort bort bort!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0