Femtio

 

Ny vecka igen och återigen mycket att göra. I helgen har vi haft fullt upp med flytten och jag är fortfarande inte helt klar. Så fort jag tömt på saker dyker nya upp där jag minst anade det. Haha. Suck. Trots stressen kör vi ett veckoschema. Det gör mig lugn. 

Måndag - Idag har jag fixat lite i mitt nya rum. Annars är jag hundvakt, eldavakt och ska ta in hästarna när klockan slår sitt slag. Förutom det är det en massa plugg och skrivande som gäller. Att jag inte satt igång än gör mig lite orolig. Det är också födelsedag för en av de finaste - Higuain. Det här har blivit en speciell dag de senaste åren av just den anledningen. PUSS!
Tisdag - Fortsättning med det ovan.
Onsdag - Deadline för treatment i Manusverkstan. Måste verkligen sätta fart med det så det inte är punkter lite här och var för jag inte hunnit färdigt. Usch! På kvällen sen är det bio. Mycket bio. Först ska Hobbit ses och sedan är det Lucia Movie Night med tre förhandsvisningar och pågår hela natten. Hjälp, vad trött man kommer vara sen!
Torsdag - Deadline för inlämning av en rest jag har från första delkursen där jag ska sammanfatta en bok. Sen börjar jag jobba. Trevligt, när jag inte sovit en blund på natten! Gäsp!
Helg - Hela helgen jobbar jag. Och skriver. 

Denna vecka skulle jag också få svar från Melodifestivalen om praktik. Varför sitter jag och känner att det skulle vara en enorm lättnad om de sa nej? Åh, vad konstig jag är! Eller.. kanske är för att jag vill skriva manus och testa hur det är att vara producent mer än att vara journalist?
Jag måste också skriva på uppsatsen. Det WIP som ska in nästa vecka ska vara hela uppsatsen och jag har långt ifrån en hel uppsats just nu. PLUS att jag innan fredag egentligen måste recensera De fem legenderna. Hur ska jag hinna med det då? 

Hoppas ni får en fin vecka och att den inte blir fullt lika stressig som min.
Goodnight and Goodbye

 

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0