Fyrtionio

Nu var det ett tag sen jag kände att jag kunde göra en veckouppdatering. Nu tycker jag dock det faller på sin plats att göra en. Här kommer det.

Måndag är det handledning. Jag har ju av någon anledning extrema problem med handledningar då jag får nervösa sammanbrott precis innan. Idag är dock jag först så jag behöver inte oroa mig så extremt. Jag vet att jag kommer få förklara varför det inte kommit in en komplett forskningsöversikt än. Dock verkar jag inte vara ensamn för de la upp ett anslag på blackboard om det. Skönt att veta. Efter handledningen ska jag lämna bilen hos mamma och sen försöka ta mig på stan och köpa A3 papper. Jag fick tips på senaste manusverkstan på hur jag skulle göra. Lät väldigt smart så nu ska jag testa! 
Tisdag är en dag i Stockholm. Jag lämnar Örebro redan vid 9 och kommer inte hem förren halv 10 på kvällen. Träff med de på Mellons webbredaktion. Är lite nervös, kanske främst då jag har noll koll på hur jag tar mig dit från stationen. GAH! Om någon vet en väg från stationen till SVT så var snälla och dela denna med mig. Tack! Jag ska försöka om jag hinner gå in på Bengans samt SF-bokhandlen också. Bengans är ett måste i Stockholm och SF-bokhandeln.. ja, bara för det är kul ;) Åhlens får sig säkert ett besök också. Om jag hinner!
Onsdag är det bio med Agnes. Blondie ska ses. Jag såg att Lösnummers biorecensent tillika medlem i filmklubben inte gav den så bra recensioner, men det betyder ju inte att den är dålig. Ska faktiskt bli kul att se. 
Torsdag är första deadline på Lösnummer. Jag har ju haft "Arbetsplatsen" till kommande nummer. Uppdraget är redan utfört, måste bara skriva ihop det samt kolla lite på bilderna om de är användbara. På kvällen sen ska jag och Annelie stå på Roxy och försöka värva lite medlemmar till filmklubben. Vi behöver verkligen fler medlemmar. Vi skulle kunna erbjuda så mycket roligt om folk bara ville gå med. Har ni planer på att bli medlemmar är ni välkomna!
Helgen sen är flytthelg. Då ska jag ut på landet helt. Känns lite tråkigt att lämna lägenheten, men jag behöver verkligen något större. Med lite tur tar det kanske inte hundra år innan jag hittar en lägenhet och kan flytta tillbaka till stan. 

I övrigt måste jag även se De fem legenderna då den ska recenseras. Nästa vecka kommer bli späckad med bio ändå så det är nog bra om den blir sedd denna vecka. Nästa vecka är det ju nämligen både Hobbit och Lucia Movie Night. Sen kommer jag inte vilja ta ett steg till på bion. Haha. Eller? ;)

Hoppas ni har en spännande vecka framför er!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0