It's going down tonight

Ursäkta min lilla frånvaro här på bloggen utan förvarning. Och ja, jag har varit frånvarande. Haha. Decemberlistan ligger klar med några dagar så jag har inte behövt bry mig särskilt mycket. Och jag har inte gjort det heller. Har inte riktigt kunna skriva något. För att göra det inte allt för personligt så har jag inte mått så bra psykiskt för att det varit så sjukt mycket, men det mesta är löst och jag har fått prata ut så nu försöker jag gå vidare. Punkt. 

Det har väl inte hänt överdrivet mycket här kanske. Jag var på skopunkten och kom hem med tofflor i julklapp till morfar, ett par fejkconverse samt ett par skor jag vilat ha i tusen år nu för endast 148:- sammanlagt. Bra köp. Skopunkten ska stänga butiken och endast ha den inne på Marieberg så allt skulle bord. Tackar! Johan och AnnaLena är här också. Jag hatar när de kommer och det hänt något "negativt" för Real. Får aldrig sluta höra om det av Johan. Hur många gånger har jag inte hört han nämna siffran 16? GAAH! Bara för att de ligger lite efter. TYST! Men men, det är ju sån han här. Han har iaf försökt, efter att AnnaLena sagt till honom, att hålla sig lugn idag. Jag och Ia har självklart sett vår chans att ge igen. 
Julafton blev super, även om jag är extremt arg på SVT som valt att sända Svensson Svensson igår istället och bara visa filmen idag. Inte okej. Men aja. Tror alla blev glada över sina klappar. Jag belv hur nöjd som helst för mina.

Nu ska jag snart sova en stund. Hörs kanske imorgon. Kan vara att jag behöver ta det lite lugnt nu ett par dag, så ni vet om jag inte skriver så mycket. Får se. Hoppas ni iaf haft en fantastiskt fin dag hur den än sett ut. God Jul på er!

Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: Martina

Finns här om du vill prata.. Hoppas det lugnar ner sig lite för dig

Svar: Aww, tack! <3 Det är mycket bättre nu dock, hade ett litet samtal med mamma :)
Emma

2012-12-24 @ 23:57:35
URL: http://www.mrponny.blogg.se
Postat av: agnes

Finns här också! Du är stark och klarar allt, kom ihåg det :)

Svar: Aw, tack <3 Och detsamma! Det är mycket bättre nu efter lite prat med mamma :)
Emma

2012-12-25 @ 11:02:34
URL: http://fakestar.blogg.se



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0