Singing about the day

Idag är det fredag och för tillfället sitter jag helt själv. Skönt. Ska komma igång att fortsätta med uppsatsen. För tillfället får jag ändra lite saker i det jag skrivit som Åsa kommenterade på för de övriga två filmerna, som är de viktigaste, har jag inte tillgängligt för tillfället så jag kan inte sätta mig och göra någon segmentering. Det lutar mot att jag måste se Breaking Dawn part 2 IGEN! Suck. Kan man be om en specialvisning med tänt i salongen. Inte ser jag ju att skriva när det är så mörkt. Hmm. 

Gårdagen började lite sådär men blev tillslut super. Jag skulle ju på manusmöte, men kom 40 minuter försent. Varför? Jo, först hittade jag ingen parkering och sen hade jag tagit helt fel på gata. Innan jag kom på att jag tagit helt fel på gata så var jag rejält sen. Och sur. Gatan jag skulle till låg sedan på andra sidan stan. Tack. Haha. Men det var lugnt. Vi var ju bara två då den tredje blivit sjuk. 
Efter mötet åkte jag ut till Marieberg och inhandlade lite. Inte en enda julklapp, bara till mig själv. Bland annat så jag ska börja med mitt gamla manus, Drömmen om Madrid, igen under våren. Jag har fått ny inspiration som jag tror kommer bli fantastiskt bra. Det jag saknade då jag skrev och var så missnöjd förra året. Nu kör vi igen. 
Efter Marieberg åkte jag för att hämta Mina på jobbet. Var ju inte extremt lätt att hitta heller. Haha. Vi åkta iaf upp till stan och tog oss till maten. Hungriga var vi allt. Satt i flera timmar och pratade, men kanske främst skrattade. Usch vad jag tycker vi träffas sällan. Skärpning! Efter det såg vi Hobbit i High Frame Rate. OJ säger jag bara. Helt fantastiskt. Jag hade innan denna gång redan sett filmen två gånger utan att hoppa till. Nu gjorde jag det. Varje gång något kom emot oss hoppade jag till. 3D ger en skarpare bild och mer verklig känsla. Men tro mig, med High Frame Rate var det som att se på teater som var i extremt närbild. Helt, helt... UNDERBART! Ska helt klart ses igen!! OCH, de har ju samlarmuggar!! Varför säger ingen något!!?? En inköpt nu, och den är den absolut finaste i samlingen. Hoppas jag hinner köpa minst en till innan de tar slut :D

Nu ska jag åter till uppsatsen. Får se om de behöver någon hjälp sedan med att klä granen och baka lite julgodis. Snickers skulle göras idag. ÅH. Jag absolut ÄLSKAR snickers! 

Ha nu en fantastiskt fin dag!
Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0