Beats in my heart

Varför är det alltid så kallt hemma hos mig? Kanske för att jag sitter vid fönstret och det drar som jag vet inte vad. Man kan ju tycka att elementet under ska mäta upp då det faktiskt ibland kan bli ganska varmt, men icke. Tror att jag måste börja använda mitt egna element lite mer...

Idag har skolan varit min place to be större delen av dagen. Först var det föreläsning om alternativt drama och sedan grupparbete. Denna vecka ska vi skriva manus till en musikvideo. Har verkligen längtat efter att få göra det, dock är det sjukt svårt eftersom det är svårt att skriva i manus exakt när i låten sakerna ska hända. Dock är jag väldigt nöjd med det jag och Kristofer (som jag jobbar med) kommit fram till hittills. Tror det blir super det här här. Låten är för övrigt Thorsten Flincks Hjärtats slutna rum. Jag är inget större fan av Flinck, men låten är helt okej. Om ni känner för att lyssna så hittar ni den här.

Nu ska jag fortsätta se på Supernatural, sjukt läskigt men ändå sjukt bra. Liknar alla andra serier som är exakt som denna, men ändå har den ju sin egna touch. Muy Bien. Snart drar jag upp på stan också för ett pass zumba. Hoppas det inte är inställt idag för jag är riktigt taggad. Var ju hela två veckor sen nu. GAAHH!

Goodnight and Goodbye 

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0