Now the weakness talks

Jag måste verkligen sluta min crush på mr Morgan, drömde nämligen om honom i natt. Haha. Det där med drömmar är konstiga. Jag menar hur länge har jag väl inte haft en hur stor crush som helst på Ramos och Higuain? Trots det har bara någon dröm jag haft handlat om dem. Hmmm. Skit samma. Drömmarna är ganska gulliga och jag har dem gärna, men när de kommer börjar man fundera på om man kanske måste ändra tankarna lite. Höhö. Fast det vill man ju inte... ;)

Idag har jag varit borta typ hela dagen. Först hade jag seminarium där vi gick igenom förra veckans uppgift samt fick nya veckans. Just nu håller vi på med reportage, förra veckan var det objektivt reportage och denna vecka är det subjektivt som gäller. Not so fun. Jag gillar fiktiva berättelser bättre. Där får fantasin till viss del flöda, även om man ändå måste göra en hel del research och utgå från verkligheten. Det är då fantasy är så bra. DÅ är det bara att låta fantasin flöda... typ ;)
Lunchen åts hemma till ett avsnitt Supernatural innan jag var tvungen att gå igen. Sedan tog jag en promenad in till stan för ett styrelsemöte med filmklubben. Jag hade en timme innan mötet började och istället för att sätta mig framför datorn bestämde jag att ta en promenad. Skönt. Väl på mötet var först en kille där och pratade om vår hemsida. Han ska nu börja jobba med den så den blir snygg. Även en ny logga skulle han göra och snart kommer vi ta kort och skit som ska upp för att medlemmarna ska veta vilka vi är. Haha. Jag och kort är ju inte så bra vänner ;) Efter mötet orkade jag inte stå och vänta på bussen så jag gick hem också. Det blev ju inget gym idag för att jag valt att hålla onsdagen som en vilodag, så då var det ju skönt att ändå kunna röra lite på mig. 

När jag ändå tog upp gym lite så kan jag säga att jag har lite ont idag. Haha. Jag körde ju styrka för första gången på en månad eftersom jag haft mitt knö och skit. Det känns idag kan jag säga. Speciellt i armarna. Men aja, träningsvärk är bra smärta :)

Goodnight and Goodbye 

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0