Within my heart



Ibland hittar man lite roliga saker. Ni vet sångaren i Dead by April, alltså han som verkligen sjunger och inte han som kör growl? Han har ju ett namn som känns lite Spanien, men ändå inte. Haha. Jag var ju tvungen att kolla upp detta. Jag har ännu inte kommit fram till om han är spanjor eller inte, men jag har lite släppt det. Jag har fått veta något annat. Något som fick mig att tappa hakan. 
I mitt manus har jag en replik (som mycket väl kan tänkas komma att tas bort!) om att i fotbolls Sverige så är det Premier League, Barcelona eller det lag Zlatan spelar i som gäller. Men är det inte lite så? Jag känner mig ju ganska själv när jag har min Real tröja på mig på O´learys vid en El Clasico match liksom. Men tror ni inte att denna människa, som ju verkar helgrym, även han är Madridista eller? OMG! Eller, det står så på fb. Det kan man väl tro på? Haha, jag väljer att göra det iaf. Åh, nu gillade jag dom ju ännu lite till ; )

Goodnight and Goodbye

Kommentarer
Postat av: agnes

Har inte alls med inlägget men jag följer Sara Jönssons (från bigbrother) blogg och hon har varit och träffat adam lambert och kommer lägga ut bilder + intervju. Tänkte att det kunde vara nått för dig ;) http://sassys.se/ är adressen!

2012-02-06 @ 09:37:13
URL: http://fakestar.blogg.se/
Postat av: Emma

Åh, tack så jätte mycket för tipset! Det var absolut något för mig :D

2012-02-06 @ 11:52:03
URL: http://rockpophiphop.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0