Happy tears

Det känns lite känslosamt nästan. Nästan. Sista lektionen idag med Filmberättande. Sista lektionen idag med Christo. Jag känner att mycket och många kommer bli saknade. Nu kommer jag ju inte släppa alla direkt då det är några som följer med till den kursen jag ska läsa nu i vår. Ändock. Vi är inte helt samma klass och framför allt; Vi har ingen Christo! Dock höll han ett litet tal innan vi slutade. Berättade att han gillat att ha oss och att det varit roligt att gå och undervisat typ. Han sa också att för honom kommer vi alltid vara filmstudenter och att vi dessutom fick maila honom om det var något, såväl akademiskt och icke-akademiskt. Jag tror banne mig han blev lite rörd för kortet och presenten vi gav honom ; ) 
Helt adjö från klassen har det inte blivit än dock. Det vankas klassfest ikväll. Jag har velat ska ni veta mellan om jag ska gå eller ej. Min trötthet och tanken på att det ser ut som jag vet inte vad här hemma drar mig mot att inte gå. Dock lutar det just nu mot att jag blivit övertalad...

Eftersom jag alltid är så generös på att berätta om min skoltid så tänkte jag att jag måste ta lite sånt också (...eller vänta nu! Hela inlägget har ju varit skola...haha). I måndags fick vi veta att alla blivit godkända på analysuppgiften i manus. Tydligen gick det typ inte att bli underkänd på den ; ) Haha. Dock hade inte alla helt rätt genom hela analysen och så, typ jag. Då vi inte hann gå igenom dom sist ska vi gå igenom dom nästa gång när vi är One-on-One. När jag tänker efter är ju det ganska skönt så alla inte behöver höra om mitt misslyckande. Dock lite skrämmande när det är One-on-One. Lite ensamnt liksom. Dock var inte jag en av dom han sa att vi skulle ha mycket att prata om då. PUH! Blir lite lagom då ; ) 
Sen fick vi idag nästan veta resultatet på hemtentan vi lämnade in i måndags. Alla som lämnat in har blivit minst godkända. Otroligt skönt att höra. Det betyder att när jag nu går in mot vårterminen så har jag inget i bageget som jag måste göra klart från någon annan kurs. Jag håller alla mina tummar att det får vara så nu så jag slipper tänka på sånt i sommar också..

NU lämnar jag skolan för ett tag. Jag och Mina har nämligen samtalat lite. Vi har kommit fram till att på fredag är det bokning för Madrid som gäller! :D Väldigt efterlängtat. Om det är bokat blir det liksom att det är klart att vi ska åka, annars är kan det ändras. Det är inte helt fel att ha en Madridresa att se fram emot hela våren. Jag längtar så sjukt mycket <3

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0