I know I'm not always the best you can get

Känslan i magen då datorn stannar upp och det går inte att få liv på den då hemtentan finns där, och endast där, är en hemsk och kylig känsla. Känslan av hjälplöshet. Känslan av stress. Känslan av oro. En mix blandat med tårar. Nu hann tårarna aldrig rinna innan jag var smart att ringa mamma som löste problemet. Jag har nu datorn och har skrivit ut hemtentan så jag behöver inte oroa mig (och ja, jag lyckades köpa en skrivare idag!!). GULD! Min opposition är nästan klar också. Jag har kommit på mycket att säga, måste bara sortera och få det att låta akademiskt och proffsigt. Jag har skrivit över en A4 men inte lyckats få med allt och den skriftliga oppositionen skulle vara bara ca en A4. Hmmm. Men jag har fått med det viktigaste så jag får nog vara nöjd ändå. 
Lite ångest börjar dock växa inom mig. Jag måste skriva kommentarer på de andras treatments också samt läsa två manus till seminariet på onsdag. Hur ska detta hinnas med? Jag vill ju upp till gymmet och köra en halvtimme cross imorgon också. Får se om jag hinner. Jag kanske är snabb ; )

På tisdag ska det eventuellt bli syntolkning av nya Alvin och gänget. Vore väldigt intressant att se och höra. Av det jag skrivit här ovan i åtanke kommer jag nog inte hinna med det. suck. Men aja, jag har ändå inte så mycket pengar innan csn trillar in på kontot. Dessutom vill jag ju se Lejonkungen i 3D, men det har jag ihopsparade poäng för. Man måste ju vara lite smart med de där poängen ; ) höhö

Näe, här kan jag inte sitta. Måste försöka få lite sömn, det har ju som sagt inte blivit så bra med det på sistone. Dum som jag var började jag se filmen som går på trean, The Incredible Hulk, och fastnade i den. Nu måste jag försöka ta mig ur den! Blir ju inte bättre att Liv Tyler är med, har kommit på att hon är riktigt bra. Nej, sova var det väl?

Goodnight and Goodbye

Kommentarer



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0